STERCK MAGAZINE

Testimonial WEBA - Aber

AANTREKKELIJKE CUSTOMER JOURNEY VERHOOGT OMZET.

Sterck magazine – juni 2022

Shoppen is steeds meer een kwestie van beleving. Dat hebben ze bij meubelspecialist WEBA goed begrepen. De winkel in Deinze kreeg een fikse facelift. Daarvoor deed WEBA een beroep op Valerie Bervoet. Met haar bedrijf Aber stroomlijnt en ontwikkelt ze unieke winkelconcepten.

Aber is geen nieuwe naam bij WEBA. Eerder nam het bedrijf al de balies van de winkel in Gent onder handen. Momenteel is ook een concept in de maak voor WEBA Mons. Ondertussen wordt de upgrade van de vestiging in Deinze nog afgewerkt. Valerie Bervoet: “Zoals bij elk project begon ik met een audit door de winkel, om de bestaande winkelbeleving in kaart te brengen en te evalueren. Zo zien we wat beter kan, daarna gaat de ontwerpfase van start.” WEBA Deinze bleek dringend aan een doorgedreven vernieuwing toe.

FEEDBACK VAN ONZE KLANT

“De winkel is nog steeds op en top WEBA, maar heeft een compleet
andere look gekregen”, duidt Theo. “Zo zijn we wat van het WEBA-blauw afgestapt, maar het
figuurtje Arsène blijft wel heel belangrijk. Daarnaast zijn ook de houten latten, doorheen de
winkel en zeker als bekleding van onze balies, een echte sfeermaker. Wie hier binnenkomt, voelt
zich meteen aangetrokken. De complimenten van klanten en van collega’s in andere vestigingen,
zijn het beste bewijs van de geslaagde samenwerking. En ook de stijgende omzet is ongetwijfeld te danken aan deze investering.”

Interview met Theo Dewitte voor Sterck magazine.

Audit van je winkel?

Vraag je je af hoe goed je scoort op vlak van winkelinrichting, beleving, retailtechnieken, etc…? Aarzel dan zeker niet om een vrijblijvende audit aan te vragen. We brengen je werkpunten in kaart zodat je kan winnen op de winkelvloer.