In beeld: Retail Night Gent

Strategische winkelinrichting

De rol en positionering van de fysieke winkel is veranderd. Het belang van een strategische opbouw van de winkel wordt hierdoor nog belangrijker.

We nodigden Prof. Dr. Katelijn Quartier (Retail Design – UHasselt) uit om samen met Valerie Bervoet (Aber) de meest recente inzichten in retaildesign te overlopen. 

Het event werd georganiseerd door ABER en Sovilux. Met dank aan onze ondersteunende partners: 

Previous slide
Next slide

Prof. Dr. Katelijn Quartier is professor Retail Design aan de Faculteit Architectuur en Kunst van de Universiteit Hasselt. Met een passie voor retail design is ze ook de academische directeur en oprichter van het Retail Design Lab kenniscentrum, dat vooral onderzoekt hoe de winkel van morgen eruit zou moeten en kunnen zien, en welke centrale rol design en ruimtelijke signalen spelen bij het vormgeven ervan.

Valerie Bervoet is founder van Aber. Aber bedenkt en ontwerpt impactvolle, duurzame commerciële interieurs. Klanten- en bezoekerservaring staat centraal. Valerie heeft meer dan 15 jaar ervaring in het strategisch commercieel begeleiden van retailketens en kleine handelaars. 

Audit van je winkel?

Vraag je je af hoe goed je scoort op vlak van winkelinrichting, beleving, retailtechnieken, etc…? Contacteer ons voor een audit. We brengen je werkpunten in kaart en begeleiden je naar succes op de winkelvloer.