Dubavo

Corporate office design

Dubavo is een farmaceutische groothandel met meer dan 40 jaar ervaring in de distributie van diergeneesmiddelen, medisch materiaal en dierenvoeding. In 2020 lanceerden ze een nieuwe tak binnen het bedrijf in professionele schoonmaakproducten. Dit ging samen met de ontwikkeling van een nieuw logo en huisstijl van Dubavo. Aber kreeg de vraag om deze vernieuwing door te trekken voor de renovatie en uitbreiding van de kantoren in Lo-Reninge. In de ontwerpfase gingen we aan de slag met de essentie van Dubavo, de producten en de klanten. Een sterke identiteit, zowel on als offline is belangrijk. Klanten maken bij een afhaling of bezoek aan het bedrijf kennis met de Dubavo producten en de uitstraling van het bedrijf.

Eind 2022 starten we met de realisatie van dit ontwerp. Hieronder al een sneakpeak naar de simulaties van het interieurontwerp voor ontvangstruimte, kantoren en vergaderzaal.

Audit van je winkel?

Vraag je je af hoe goed je scoort op vlak van winkelinrichting, beleving, retailtechnieken, etc…? Aarzel dan zeker niet om een vrijblijvende audit aan te vragen. We brengen je werkpunten in kaart zodat je kan winnen op de winkelvloer.